om oss

iwaiterweb

Iwaiterweb historia

iwaiterweb restaurang i Stockholm där du hittar allt från frukost, lunch och fest menyer till catering. Ambitionen är alltid att överträffa dina förväntningar, oavsett om det är en bra lunch, en god middag eller en festupplevelse där både smaklökar och fötter dansar.

I vårt kök kockar kocken Tomas Larsen mat med influenser från hela världen. Vårt mål är att vara ett kök i tid, med ett hälso- och miljöansvar samt rätter baserat på de bästa ingredienserna för säsongen. Allt för att ge våra gäster en bra, användbar och hållbar smakupplevelse. På Restaurang Station lagar vi maten från marken och baka vårt bröd själva.

Under veckan serveras lunch i fyra rätter efter tillgänglighet. Du kan välja fisk, kött, vegetarisk och sallad under veckan. Lunch ingår alltid med en salladsbuffé med vårt hemlagade bröd, färskost, kaffe och lite sött.

 

När det nalkas fest och catering är våra lokaler är perfekt placerade i Vasastan, Norrtull. Vi kombinerar då våra menyer efter era önskemål och de råvaror som årstiderna erbjuder. Självklart kan vi också ta fram passande dryck som förhöjer de olika måltidernas smakkombinationer. Här hittar du våra menyer.

Catering är vår specialitet och vi klarar allt från det lilla till det stora. Det gäller menyer, utrustning, personal och transporter. Vi tar till och med hand om disken!

 

iwaiterweb restaurang är öppet 08.00-15.00 måndag - fredag.
Lunch serveras mellan 11.00 - 14.00 måndag - fredag.
Övrig tid är restaurangen öppen för bokningar.

Sebastian Janikowski Authentic Jersey